ΧΙΟΣ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Βροντάδος

Πλησίον του κέντρου της Χίου αναπτύσσεται  το νέο έργο της Sunnyland. Πρόκειται για τρεις αυτόνομες πολυτελείς κατοικίες που συνδυάζουν ποιότητα κατασκευής και σύγχρονο σχεδιασμό.

ΒΟΥΛΑ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Δήλου 18 & Μυκόνου

Σε μία εξαιρετική τοποθεσία  πολύ κοντά στο κέντρο της Βούλας και της Γλυφάδας θα αναπτυχθεί το νέο έργο της Sunnyland. Με άμεση πρόσβαση σε κεντρικούς οδικούς άξονες αλλά και στο παραλιακό μέτωπο.

 

ΒΟΥΛΑ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αγίου Ιωάννου 6

Η Sunnyland SA με υπερηφάνεια σας παρουσιάζει το νέο της project στην Αγίου Ιωάννου 6, Βούλα, Αθηναϊκή Ριβιέρα. To πανέμορφο κτήριο 4ων ορόφων θα ανεγερθεί λίγα μέτρα από την θάλασσα και απέναντι από το πάρκο Εθνικής Αντιστάσεως και είναι δημιούργημα της έμπειρης ομάδας της Sunnyland σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα Παύλο Χατζηαγγελίδη του 314. Μείνετε συντονισμένοι…

ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Παλαιά Επίδαυρος

Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε το νέο project της κατασκευής ενός νέου τουριστικού συγκροτήματος στο ιδιόκτητο οικόπεδο των 22 στρεμμάτων της εταιρείας Sunnyland ΑΕ, στην περιοχή της Παλαιάς Επιδαύρου, με εκπληκτική θέα στην θάλασσα και στον κάμπο των εσπεριδοειδών του ομώνυμου χωριού και σε απόσταση 1,5 ώρας από την Αθήνα και 10 λεπτά από το αρχαίο Θέατρο.

Τα σχέδια έχει εκπονήσει ο εξαίρετος αρχιτέκτονας Παύλος Χατζηαγγελίδης με τους συνεργάτες του.

ΓΛΥΦΑΔΑ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σάκη Καράγιωργα 27

Σ’ έναν από τους πιο γνωστούς δρόμους της Γλυφάδας, μόλις 500μ από το παραλιακό μέτωπο και πολύ κοντά στο εμπορικό κέντρο και στο γήπεδο Γκολφ, ολοκληρώθηκε η κατασκευή ενός τετραώροφου πολυτελούς κτίριου 4 διαμερισμάτων με υπόγειο, πατάρι, σοφίτα και δύο πισίνες με την ονομασία “Palm Tree Apartments”.

Κάθε διαμέρισμα διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση, ενώ το κτίριο είναι κατηγορίας ενεργειακής βαθμίδας Α+.

Το ακίνητο έχει σχεδιαστεί από το αρχιτεκτονικό γραφείο conceptstudio (www.conceptstudio.gr)

ΓΛΥΦΑΔΑ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σεμέλης 23

Σ’ έναν πολύ κεντρικό και απόλυτα ήσυχο δρόμο της Γλυφάδας, γεμάτο πράσινο, ολοκληρώθηκε η κατασκευή του τετραώροφο πολυτελούς κτηρίου 4 κατοικιών με υπόγειο, πατάρι, σοφίτα και πισίνα με την ονομασία «The Swell».

Κάθε διαμέρισμα διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση, ενώ το κτίριο είναι κατηγορίας ενεργειακής βαθμίδας Α+.

Το ακίνητο έχει σχεδιαστεί από το αρχιτεκτονικό γραφείο 314 Architecture Studio (www.314architecturestudio.com)

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που σας ενδιαφέρει ή για να κλείσετε ραντεβού για άμεση και λεπτομερή ενημέρωση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ